City Drive

Predmet: Storitvena znanost in inovacije, 2. letnik MAG

Avtorji: Blaž Kocbek, Žiga Donko, Aljaž Zajc, Timotej Cesar

Iz dneva v dan se zaradi ekoloških razlogov centri mest zapirajo za osebne avtomobile, kar uporabnikom otežuje hiter, enostaven prehod do željene lokacije.

Se vam pogosto dogaja, da imate na telefonu nešteto aplikacij za iskanje in uporabo alternativnih prevoznih sredstev za doseg željene lokacije? Vam zmanjkuje časa za brskanje po nešteto ponudbah različnih prevoznikov?

Z aplikacijo City Drive vam ponujamo enostavno rešitev za vaše probleme. Aplikacija vam bo pomagala pri izbiri najboljše in najkrajše ciljne poti po vaših željah. Prikazala vam bo najbližja alternativna prevozna sredstva ter njihove informacije pridobljene s pomočjo IoT tehnologije preko svetlobno hitrega 5G omrežja. V kolikor vaša pot ne bo možna samo z enim prevoznim sredstvom, vam bo platforma ponudila kombinirano pot z različnimi prevoznimi sredstvi. Vaše plačilo pa bo ostalo enostavno, le en klik stran, saj bo naša platforma z integracijo BearingPoint Beyond platforme vaše enotno plačilo ustrezno porazdelila med naše partnerje.

Za širitev naše povezanosti z različnimi poslovnimi partnerji bo platforma ponujala posebne ugodnosti za zaposlene naših partnerjev. Seveda pa bodo vsi uporabniki aplikacije City Drive dobivali bone ugodnosti za čim pogostejšo uporabo, razširitev platforme med svoje prijatelje in varstvo okolja.

Da bo aplikacija dobičkonosna za vse vlagatelje bomo ob vsaki transakciji zaračunali majhno provizijo, ki pa se bo partnerjem obrestovala s pridobivanjem večjega kroga uporabnikov in pridobivanjem številnih informacij o navadah uporabnikov in priporočenih izboljšavah pri ponudbi svoje storitve.

S pomočjo BearingPoint-a iščemo partnerje, ki se ukvarjajo z izposojo alternativnih prevoznih sredstev. Ena izmed glavnih prioritet našega podjetja bo povezovanje z mestnimi občinami in podjetji, ki so pripravljena na sodelovanje v našem projektu. Partnerska podjetja lahko z našim sodelovanjem svojim zaposlenim ponujajo dodatno vrednost hitrega prihoda v službo in zelenega načina življenja.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.