Počitniške šole

Zimska šola – Razvoj spletnih rešitev z ogrodjem Angular 2

Angular2 je najpopularnejše ogrodje za razvoj enostranskih spletnih aplikacij. V povezavi z ostalimi razvojnimi in izvajalnimi okolji, kot so Node.JS, Express in MongoDB tvori t.i. celostno rešitev (angl. »full stack«) za razvoj spletnih aplikacij.

Na Inštitutu za informatiko bomo omenjene rešitve predstavili študentom, ki želijo dodatno širiti svoja znanja. V ta namen bomo organizirali tridnevno zimsko šolo razvoja spletnih rešitev z ogrodjem Angular 2. Zimsko šolo prirejamo v sodelovanju z RC IKTS Savinja Žalec, kjer bo zimska šola tudi potekala.

Zimska šola bo potekala med 15. in 17. februarjem 2017 v Žalcu.

Več o šoli.

Zimska šola platforme Android 2015

Android kot ena najbolj razširjenih mobilnih platform poleg mobilnih telefonov poganja še celo paleto drugih naprav, kot so tablice, ure, televizorji, itd. Temu botruje odprtost platforme, uporaba obstoječih preizkušenih tehnologij, nenehno izboljševanje in enostaven razvoj aplikacij. Več o šoli.

Zimska šola za študente 2014 – Priprave na certificiranje iz Jave SE 7

Javanske tehnologije zasedajo mesto ene izmed trenutno vodilnih platform za razvoj sodobnih informacijskih rešitev. Glede na nezanemarljiv tržni delež se posledično na trgu dela pojavlja konstantna potreba po kakovostnih javanskih razvijalcih. Več o šoli.

Mobilna platforma Android 2011

Tečaj mobilne platforme Android 2011 želi predstaviti vseprisotno računalništvo in mobilne platforme, ki postajajo paradni konj prodirajočega vseprisotnega računalništva. Cilj je tudi predstaviti platformo Android, ki predstavlja odprtokodno iniciativo na področju mobilnih platform. Na tečaju boste tudi lahko praktično preizkusili razvoj aplikacije za platformo Android s pomočjo orodja App Inventor.

Poletna šola platforme Android 2010

Letošnja poletna šola je namenjena platformi Android – udeležite se enotedenske poletne šole in preizkusite svojo inovativnost!

Zimska šola ogrodja .NET 2009

Zimska šola ogrodja .NET 2009 je namenjena študentkam in študentom, ki bi želeli podrobno spoznati najnovejše tehnologije in programske jezike za razvoj aplikacij z ogrodjem Microsoft .NET 3.5.

Poletna šola platforme JavaEE 2008

Na poletni šoli bomo spoznali in uporabili večino najpomembnejših gradnikov platforme Java EE. Samostojno boste tudi izdelali mini projekt, kjer boste preizkusili pridobljeno znanje.

Poletna počitniška šola Java spletnih tehnologij 2007

Tisti najbolj sposobni si bodo letošnje poletje obogatili z novimi znanji in izkušnjami, ki jih bodo pridobili v okviru poletne šole Jave spletnih tehnologij. Poletna šola bo izrazito ciljno in praktično usmerjena.

Comments are closed.