Med prejemniki nagrad ob Dnevu FERI tudi članice in člani Inštituta za informatiko

V četrtek, 30. 11. 2023, je potekala slovesnost ob Dnevu FERI. Tudi letos smo se s plaketami zahvalili sodelavcem, ki so v preteklem letu dosegli pomembne rezultate za fakulteto in družbo.

Med prejemniki so tudi številni člani Inštituta za informatiko.

  • Tilen Hliš, prejemnik plakete za pedagoško delo, že vrsto let po rezultatih študentskih anket dosega izjemno visoko oceno, prav tako pa je kot odličen predavatelj prepoznan med udeleženci seminarskih delavnic za industrijo ter izobraževanj za dijake.
  • Gregor Polančič je prejel plaketo za strokovno delo. Kot dolgoletni član in v zadnjem obdobju tudi predsednik fakultetne Komisije za kakovost s svojim delovanjem pomembno prispeva k razvoju sistema vodenja kakovosti na FERI.
  • Jani Dugonik, prejemnik plakete za strokovno delo, pomembno prispeva k ugledu in promociji FERI skozi dolgoletno sodelovanje pri organizaciji študentskih tekmovanj in izobraževanj ter druge aktivnosti, namenjene dvigu digitalnih kompetenc.
  • Plaketi za izjemni prispevek študentov sta prejeli Vasilka Saklamaeva (mlada raziskovalka) in Nika Jeršič (asistentka in doktorska študentka).

Veseli nas, da je bilo podjetju msg Plaut UAP d.o.o. podeljena plaketa za odlično sodelovanje oz. petindvajset let neprekinjenega sodelovanja in podpore aktivnostim FERI. Izjemna skupina strokovnjakov v tem mednarodno uspešnem mariborskem podjetju sodeluje z Inštitutom za informatiko in FERI tako na raziskovalnem področju kot pri organizaciji počitniških šol, strokovnih ekskurzij ter študentskih projektov PKP. Dodatno ne gre pozabiti na dolgoletno sodelovanje na strokovni konferenci OTS, tako s prispevki kot v vlogi pokrovitelja.

Iskreno čestitamo tudi najboljši diplomantki univerzitetnih študijskih programov, Zali Lahovnik. Zala je v preteklem študijskem letu zaključila univerzitetni program Informatika in tehnologije komuniciranja (UN), študij pa nadaljuje na magistrskem programu Informatika in podatkovne tehnologije.

Ob zaključku raziskovalnega in strokovnega delovanja na UM FERI je zahvalo in priložnostno darilo prejel tudi naš sedaj že upokojeni sodelavec in dolgoletni visokošolski učitelj dr. Bojan Novak.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.