Vabilo na spletni seminar o povezovanju univerz z deležniki

Vabimo vas na drugega v nizu seminarjev, ki jih organizira Evropska univerza ATHENA (katere članica je tudi UM). Seminar z naslovom Interlinking with regional stakeholders: how can European University alliances integrate industrial innovation ecosystems? se bo odvijal v torek, 30. 11. 2021 od 16:00 do 18:00. Seminar tokrat organizira univerza v Siegnu. Potekal bo oddaljeno na MS Teams (potrebna je registracija na spletni strani seminarja).

Seminar bo naslovil načine sodelovanj zavezništev evropskih univerz z regionalnimi ekosistemi (gospodarski partnerji, lokalne oblasti itd.) v obojestransko korist. Glavni poudarek bo na lokalni industriji in načinih sodelovanja z mednarodno univerzitetno mrežo za povečanje zaposljivosti univerzitetnih diplomantov in ustvarjanje inovativnih priložnosti za vseživljenjsko učenje.

Serija seminarjev pod skupnim imenom The European University initiative, from European policy to practice on the ground: solutions for smart integration, se nadaljuje tudi prihodnji teden, ko bo seminar gostila Univerza iz Orléans-a.

Vabljeni!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.