Vabilo na spletni seminar o digitalizaciji univerz

Vabimo vas na prvega v nizu seminarjev, ki jih organizira Evropska univerza ATHENA (katere članica je tudi UM). Seminar z naslovom Digitalisation of processes: how much and what kind of digitalisation is meaningful for European Universities? se bo odvijal danes, 18. 11. 2021 od 14:00 do 16:00. Pridružite se nam lahko v živo (Podreccova dvorana UM, Slomškov trg 15) ali oddaljeno na MS Teams (potrebna je registracija na spletni strani seminarja). Podrobnejša agenda je na voljo v prilogi.

Transnacionalna zavezništva ne morejo delovati brez digitalizacije. Eno od vprašanj, ki se ga bo obravnavalo na tem seminarju, se nanaša na uskladitev strategije univerze z regionalnimi prioritetami in evropskimi politikami na področju digitalizacije. Razprava bo tekla tudi o študiji primera, ki je povezana z izvajanjem vozlišč za digitalne inovacije.

Serija seminarjev pod skupnim imenom The European University initiative, from European policy to practice on the ground: solutions for smart integration, se nadaljuje tudi prihodnji teden, ko bo seminar gostila Univerza iz Siegna.

Vabljeni!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.