Rektorjev dan 2021: Tjaša Heričko

Ker trenutna situacija še ne omogoča izvedbe rektorjevega dneva v živo so letošnje nagrade in priznanja podelili na daljavo. Pri tem se je rektor UM, prof. dr. Zdravko Kačič, zahvalil vsem nagrajenkam in nagrajencem, ki so s svojim delom, izrednimi uspehi, dosežki in zaslugami pomembno prispevali k uveljavitvi in razvoju Univerze v Mariboru.

 

Rektorjevo nagrado za najboljšega študenta FERI v svoji generaciji je prejela Tjaša Heričko, mag. inž. informatike in tehnologij komuniciranja

 

Tjaša Heričko je 29. januarja 2021 prejela rektorjevo nagrado za najboljšega študenta vseh študijskih programov FERI v svoji generaciji, pri čemer je na magistrskem programu Informatika in tehnologije komuniciranja dosegla povprečno oceno 10.0. S tem je dopolnila bogato bero priznanj, saj je leta 2020 prejela Listino za prizadevno delo in nadpovprečni prispevek k razvoju obštudijskih dejavnosti na Univerzi v Mariboru, leta 2019 Plaketo za najboljšega diplomanta drugostopenjskih programov na Fakulteti za elektrotehniko, računalništvo in informatiko, že leta 2017 pa je prejela priznanje FERI za najboljšo diplomantko prvostopenjskih univerzitetnih študijskih programov na UM FERI. Kot mlada raziskovalka nadaljuje študij na doktorskem programu Računalništvo in informatika.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.