Zaposlitev na msg life odateam

Postanite del uspešnega in dinamičnega kolektiva v Mariboru! Smo del mednarodne skupine msg life Group, vodilnega ponudnika za svetovanje, izdelavo programske opreme in rešitev v oblaku namenjenih zavarovalniški panogi v Evropi. Naš asortima produktov in storitev sega od obsežnih svetovalnih storitev, širokega nabora standardne programske opreme ter vse do fleksibilnih rešitev v oblaku.

msg life odateam se pri razvoju programskih paketov posveča predvsem vitkim sistemom za administracijo polic vseh sektorjev, ki so namenjeni za dinamične majhne in srednje velike zavarovalnice. Naše sisteme uporablja veliko število evropskih zavarovalnic.

Iščemo komunikativnega in ambicioznega sodelavca ali sodelavko z veliko željo po znanju in delu v okolju, kjer vladata sproščeno vzdušje in kolektiven duh. Ponujamo redno zaposlitev za poln delovni čas, možno je tudi študentsko delo.

Pridružili se boste super kolektivu in nam ob zanimivem delu pomagali postati še uspešnejši.

Ali ste pripravljeni sprejeti izziv?

Več na: http://www.msg-life.si/about-us/careers/

Prosta delovna mesta:

  • Razvijalec programske opreme

Kot razvijalec programske opreme v podjetju msg life odateam se boste, ob pomoči našega tesno povezanega kolektiva in v sodelovanju z našimi mednarodnimi poslovnimi enotami, ukvarjali z razvojem našega standardnega produkta Symass (UAP).

Več informacij najdete na: http://www.msg-life.si/about-us/careers/software-developer-web/

  • Razvijalec uporabniških vmesnikov

Kot razvijalec uporabniških vmesnikov v podjetju msg life odateam se boste, ob pomoči našega tesno povezanega kolektiva in v sodelovanju z našimi mednarodnimi poslovnimi enotami, ukvarjali z razvojem produktov, ki se ponujajo v okviru msg life Group.

Več informacij najdete na: http://www.msg-life.si/about-us/careers/ui-developer-web/

Bookmark the permalink.

Comments are closed.