Konferenca Knowledge Management in Organizations v Mariboru

Glavna tema: Upravljanje znanja in internet stvari

Konferenca KMO je že deset let ena izmed vodilnih konferenc na področju upravljanja znanja v Evropi in Aziji. Leta 2015 bo ponovno gostovala v Mariboru, kar je odlična priložnost za avtorje iz področja Slovenije, da predstavijo svoje delo. Raziskovalce vabimo k prijavi člankov (objava v reviji Springer LNBIP) in obisku konference.

Konferenčne teme

Deseta konferenca KMO bo združila raziskovalce in razvijalce iz akademskega sveta in industrije z namenom razprave o izzivih kako najbolje izkoristiti upravljanje znanja za razvoj interneta stvari (IoT). Cilj konference je prikaz najnovejših spoznanj na področju rešitev IoT ter prikaz uporabe upravljanja znanja na podatkih iz IoT, ki bi lahko izboljšala storitve in kompetence. KMO predstavlja idealno priložnost za predstavitev raziskav in izkušenj s področij računalništva, informacijske tehnologije, upravljanja z znanjem, masovnih podatkov (Big Data) in aplikacij IoT. Avtorje vabimo k prijavi prispevkov, ki predstavljajo še neobjavljene rezultate raziskav. Širše poznavanje možnih pristopov pri reševanju izzivov z upravljanjem znanja znotraj IoT, je zaželeno.

Seminarji

Prvi dan konference je namenjen brezplačnim seminarjem (tutorials). Udeleženci bodo spoznali najnovejše raziskave s področij KMO in LTEC. Izvajalci seminarjev bodo deležni posebnih ugodnosti (brezplačna registracija, nastanitev in prevoz iz letališča). Rok za prijavo seminarjev je 4. januar 2015.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.