IT Akademija

Izobraževanja za digitalno preobrazbo vašega podjetja

Inštitut za informatiko UM FERI predstavlja IT Akademijo, kjer skozi
sodobne tematike, napredne tehnologije in strokovna predavanja
tlakujemo poti do konkurenčnih prednosti.

IT Akademija ponuja splošni javnosti in gospodarstvu širok nabor najsodobnejših tehnoloških izobraževanj v obliki seminarjev in delavnic, ki pokrivajo različna IT področja.

Izobraževanja izvajajo usposobljeni pedagogi in izkušeni raziskovalci ter IT strokovnjaki Inštituta za informatiko UM FERI in sicer vsak za svoje specifično področje, s čimer ponujajo kakovostno usmerjeno in sodobno vsebino.

Izvajamo izobraževanja za izbrana najsodobnejša tehnološka področja, kot so: umetna inteligenca, tehnologija veriženja blokov, kibernetska varnost, agilni procesi razvoja informacijskih rešitev, podatkovne tehnologije in sistemi, tehnologije zabojnikov, razvoj spletnih aplikacij, razvoj mobilnih rešitev, razvoj informacijskih rešitev s podporo sistemov v oblaku, tehnologije upravljanja poslovnih procesov, itd.

Aktualno: sofinanciranje izobraževanj za mikro, mala in srednje velika podjetja

Slovenski Podjetniški Sklad (SPS) ponuja sofinanciranje stroškov usposabljanja mikro, malim in srednje velikim podjetjem za dvig digitalnih kompetenc s pomočjo t.i. vavčerjev. Možno je sofinanciranje kar 60 % stroškov izobraževanj

Vavčerje in s tem 60 % sofinanciranje lahko izkoristite tudi za vsa naša izobraževanja, saj smo akreditiran zunanji izvajalec, vpisan v katalog usposabljanj. 

Več informacij je na voljo: pri nas, na DIH Slovenija ali pri Podjetniškem skladu.